Τα νέα μας

2η ομιλία του Youtopia Project στις 2/06

26 Μαΐου 2021

Συνεχίζουμε τις ομιλίες έμπνευσης στο πλαίσιο του Youtopia Project με τη 2η διαδικτυακή συνάντηση να πραγματοποιείται την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 19:00-19:40, με τίτλο “Παραγωγή με άρωμα Χίου”. Αυτή τη φορά, “κοντά” μας θα είναι η κα Αργυρώ Κουτσουράδη, η οποία θα μας μιλήσει για τη Myrovolos Organics, την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αρωματικών φυτών και βοτάνων που δημιούργησε από το μηδέν στο χωριό της στη Χίο, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Πόσο εύκολο είναι για έναν άνθρωπο σήμερα να στήσει τη δική του επιχείρηση στην επαρχία και να καταφέρει να κάνει γνωστά τα προϊόντα του και εκτός του τόπου του;
Σας περιμένουμε για να μάθουμε την απάντηση σε αυτό και πολλά ακόμη ερωτήματα που θα τεθούν από εσάς, καθώς και να συζητήσουμε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας γύρω από τη γεωργία και την παραγωγή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα: https://forms.gle/LMVkmr4VFbUq9vNY6 , και στη συνέχεια θα λάβουν οδηγίες σύνδεσης στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Youtopia Project είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τους Μηλιώτες που πραγματοποιείται στο πλαίσιο την πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Folloe με σκοπό την αναβίωση του χωριού, με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, σε συνεργασία με τους οργανισμούς The Tipping Point in Education και Bizrupt.

POSTED: 26 Μαΐου 2021 CATEGORY: ΙΔΡΥΜΑ FOLLOE