Τα νέα μας

Δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ομάδες παραγωγών

01 Ιουλίου 2022

                             

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ομάδες παραγωγών

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά (ΝΓΝΓ), έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αγροδιατροφικής Ανάπτυξης στις Μηλιές», με την καθοδήγηση και υποστήριξη του Ιδρύματος Folloe. Το έργο αφορά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης και υποστήριξης για την προαγωγή του αγροδιατροφικού τομέα στην περιοχή της Φολόης, με επίκεντρο το χωριό Μηλιές.

Απώτερος στόχος του έργου είναι η ανάδειξη ευκαιριών, η ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και η τόνωση της περιφερειακής ανάπτυξης, μέσα από ενέργειες στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής και σύνδεσης των προϊόντων της με ευκαιρίες στην αγορά.

Στο πλαίσιο του προγράμματος και μετά από τις σχετικές ενημερώσεις, συζητήσεις και παρουσιάσεις, σας καλούμε να δηλώσετε το επίσημο ενδιαφέρον σας για συμμετοχή σε ομάδες παραγωγών, οι οποίες θα συγκροτήσουν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Για διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Σταματόπουλο στο [email protected] και το 697 5505027

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής πατώντας στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmiCDsy5ifEEqGIqOSHOBojNSRv8dn-wkMwEcqh3897k9e4A/viewform?usp=sf_link

POSTED: 01 Ιουλίου 2022 CATEGORY: ΙΔΡΥΜΑ FOLLOE