Τοπικοί Διάλογοι

Σελίδα ενημέρωσης και συζήτησης για τους Μηλιώτες

Από εδώ οι Μηλιώτες μπορούν να διαβάζουν για θέματα που τους αφορούν, ώστε να αποτελέσουν την αφετηρία για γόνιμο διάλογο. Στην ενότητα "Τεχνολογικές Ιστορίες" θα βρείτε συζητήσεις με ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό για το πώς η τεχνολογία αλλάζει τη ζωή στην επαρχία.

21 Ιουλίου 2021

Youtopia Stories: ηχογραφήσεις ομιλιών του Youtopia Project

Εδώ μπορέιτε να βρείτε τις ηχογραφημένες ομιλίες από το Youtopia Project.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
02 Φεβρουαρίου 2021

Τεχνολογικές Ιστορίες – Πρόλογος

Το Ίδρυμα Folloe, θέλοντας να συμβάλει στο διάλογο, στην δημιουργία ιδεών και στη διεύρυνση του ορίζοντα των Μηλιωτών και των ανθρώπων που σκέφτονται να επιστέψουν αλλά διακατέχονται από αβεβαιότητα, θα αναρτά σε αυτό τον χώρο συζητήσεις με ανθρώπους που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να αλλάξουν τη ζωή στην επαρχία, με τον τίτλο «Τεχνολογικές Ιστορίες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13 Ιουλίου 2021

Τεχνολογικές Ιστορίες: Χριστόφορος Ακριτίδης, COO της Netdata

H Netdata θεωρείται η εταιρεία με τη γρηγορότερη ανάπτυξη στην Ελλάδα σε σχέση με τα χρόνια λειτουργίας της. Όλο της το εργατικό δυναμικό εφαρμόζει την τηλεργασία από όλο τον κόσμο. Το προϊόν που έχει αναπτύξει απευθύνεται κυρίως σε προγραμματιστές, δεδομένου ότι εντάσσεται στον κλάδο του server monitoring και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια όσων ασχολούνται με IT (Information Technology).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ