Πεζοπορίες

Στην περιοχή μπορέιτε να βρείτε πολλές πεζοπορικές διαδρομές στα όμορφα μονοπάτια της περιοχής είτε νομαδικά είτε με την ομάδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας.  Σκοπός του Συνδέσμου είναι η ανάπτυξη της ορειβασίας, η ανάδειξη των μοναδικών μονοπατιών της περιοχής αυτή, όπως το φαράγγι των Κενταύρων.

Περπάτημα
Διάφορες τοποθεσίες

Rafting στον Λάδωνα

Rafting στα νερά του ποταμού Λάδωνα με την ομάδα του Eco action. Η ομάδα παρέχει στους επισκέπτες της έμπειρους εκπαιδευτές για να εξασφαλίσει μια μοναδική εμπειρία για όλους.

Υδάτινα Σπορ
25 χλμ. από Μηλιές

Κολύμπι στους Καταρράκτες της Νεμούτας

Δίπλα στο φαράγγι του Ερυμάνθου, στα όρια των νομών Ηλείας και Αρκαδίας, θα βρείτε τους οκτώ καταρράκτες της ρεματιάς του Χαρατσαρίου, με ύψος που ξεκινάει από τα 15 και φτάνει έως τα 25 μέτρα. Η απείρου κάλλους διαδρομή ξεκινά από το χωριό Νεμούτα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και αποτελεί μια από τις πιο όμορφες διαδρομές του νομού Ηλείας.

Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά του κατράκτη και θαυμάστε τη φυσική ομορφιά του τόπου μας!

Καταράκτης
15 χλμ. από Μηλιές

Τοξοβολία

Η ομάδα του Olympia Adventure Club παρέχει και την δραστηριότητα της τοξοβολίας για μικρούς και μεγάλους, καθώς διαθέτει ποικιλία τόξων για όλες τις ηλικίες και τα ύψη. Μύηση στα μυστικά του Ολυμπιακού αυτού αθλήματος, ταξιδεύοντας νοερά σε παλαιότερες εποχές με την εμπειρία της τοξοβολίας.

Αθλητισμός
25 χλμ. από Μηλιές

Hydrospeed

Το Hydrospeed είναι μια ειδική μικρή σχεδία κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη σχεδιασμένη για ποτάμια. Αυτή η εξαιρετικά ευχάριστη δραστηριότητα χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση και κυρίως δύναμη στα πόδια.

Υδάτινα Σπορ
25 χλμ. από Μηλιές

Rafting στον Αλφειό

Rafting στα νερά του μυθικού Αλφειού με την ομάδα του Olympia Adventure Club, ιδανική για αρχάριους και παιδιά άνω των 9 ετών. Η συνολική διάρκεια της εμπειρίας αυτή είναι 3-4 ώρες. Η έμπειρη ομάδα του Olympia Adventure club σας παρέχει όλες τις μετακινήσεις προς την είσοδο και έξοδο του ποταμού, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά πιστοποιημένους εκπαιδευτές για να έχει μια μοναδική εμπειρία μέσα στην φύση.

Υδάτινα Σπορ
25 χλμ. από Μηλιές