Βρείτε παρακάτω επιλογές για φαγητό και καφέ στην περιοχή μας και θα χαρούμε να σας δούμε σύντομα στα μέρη μας.

Καφενείο ‘Το Ναυάγιο’, Μηλιές

Το καφενείο βρίσκεται στην πλατεία των Μηλεών. Σερβίρει καφέδες, καθώς και όλα τα ροφήματα ενός παραδοσιακού καφενείου. Τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει η δυνατότητα μαζί με το ποτό του κανείς, να απολαύσει και το φαΐ του στο καφενείο, καθώς τα βράδια ψήνει και σουβλάκια.

Μηλιές 270 66

Τηλέφωνο: 26240 41239

Ιστοσελίδα: Facebook

E-mail: -


Ταβέρνα ‘Το Παραγώνι’, Λάλας

Το παραγώνι στο χωριό Λάλα, είναι μια κλασική επιλογή, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό, με γευστικές επιλογές. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρεατικών, πίτσες και σουβλάκια για κάθε γούστο. Προσοχή για τους επισκέπτες, το μεσημέρι διαθέτει ένα ή δυο επιλογές φαγητών, καθώς προετοιμάζετε για το βράδυ, λειτουργεί κανονικά από το απόγευμα.

Λάλας 270 66

Τηλέφωνο: 26240 41224

Ιστοσελίδα: -

E-mail: -


Οι Κένταυροι ή Η Ταβέρνα του Γιάννη, Φολόη

Όσοι έχουν βρεθεί έστω μια φορά στο χωριό Φολόη, γνωρίζουν ότι ο Γιάννης θα τους προσφέρει ποιοτικά και γευστικά πιάτα για όλη την οικογένεια. Η ταβέρνα βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, διαθέτει και εξωτερικό χώρο. Το τζάκι στο εσωτερικό του, δίνει στους χειμερινούς μήνες μια ξεχωριστεί νότα.

Φολόη 270 66

Τηλέφωνο: 26240 62010

Ιστοσελίδα: -

E-mail: -


Ψητοπωλείο Κανελλόπουλος Γεώργιος

Στο χωριό Λάλα βρίσκεται και η ψησταριά του Κανελλόπουλου Γεώργιου. Σπιτικές γεύσεις, νόστιμο φαγητό και με προσιτές τιμές. Οι ιδιοκτήτες φροντίζουν οι επισκέπτες τους να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι και να τους ξανά προτιμήσουν.

Λάλας 270 66

Τηλέφωνο: 26240 14138

Ιστοσελίδα: -

E-mail: -


Ταβέρνα Βάκχος, Αρχαία Πίσα

Λένε πως το πιο νόστιμο φαγητό είναι το σπιτικό, γιατί φτιάχνεται με αγάπη και υλικά πολύ καλής ποιότητας. Στην ταβέρνα Βάκχος παρασκευάζονται πιάτα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, με φρέσκα υλικά και ντόπια κρέατα. Βασικό συστατικό για την επιτυχία των συνταγών είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο δικής τους παραγωγής. Φυσικά στην ταβέρνα υπάρχουν και πολλές επιλογές για τους χορτοφάγους επισκέπτες.

Αρχαία Πίσα 270 65

Τηλέφωνο: 26240 22298

Ιστοσελίδα: www.bacchustavern.gr

E-mail: bacchuspension@gmail.com


Ταβέρνα Άντζελα, Λαμπεία

Μια όμορφη ταβέρνα με παραδοσιακό και νόστιμο φαΐ στην Δίβρη. Τεράστιες γευστικές μερίδες! Προϊόντα τοπικά. Όμορφο γραφικό "μπαλκόνι" αν θες να φας έξω. Πάρα πολύ ευγενική και εξυπηρετική η κ. Άντζελα που έχει την επιχείρηση, δημιουργεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

EO Πάτρας Λεβιδίου 25, Λαμπεία 270 63

Τηλέφωνο: 2661 053116

Ιστοσελίδα: Facebook

E-mail: -


Ταβέρνα “Το Μπαλκόνι”, Λαμπεία

Η ταβέρνα το Μπαλκόνι στην Λαμπεία, γνωστή και ως Δίβρη, προσφέρει μια απίστευτη θέα, με νοστιμιές και παραδοσιακό και γευστικό φαΐ. Εξαιρετική τοποθεσία! Ένα μπαλκόνι γεμάτο λουλούδια με θέα βουνά πνιγμένα στις καρυδιές. Το φαγητό καλομαγειρεμένο & γευστικό, ελκύει τους επισκέπτες της να το επισκεφτούν πολλές φορές.

Λαμπεία 270 63

Τηλέφωνο: 26240 81234

Ιστοσελίδα: Facebook

E-mail: -