3η ομιλία του Youtopia Project: Ομιλίες Έμπνευσης στις 23/06 με τον Ιδρυτή της αγροτουριστικής φάρμας Eumelia

Η επόμενη ομιλία έμπνευσης του Youtopia Project αναδεικνύει ένα παράδειγμα του τόπου μας, της Πελοποννήσου!

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 19:00, θα έχουμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας τον κ. Φραγκίσκο Καρέλα, Ιδρυτή και Δημιουργό της οργανικής και αγροτουριστικής φάρμας Eumelia στις Γούβες Λακωνίας και να μάθουμε για την εμπειρία του από τη δραστηριοποίηση στην επαρχία.

Παραγωγή βιολογικών προϊόντων, οικολογικοί ξενώνες, γευσιγνωσία ελαιολάδου και κρασιού, γαστρονομικές εμπειρίες, με σεβασμό στο περιβάλλον και σε αρμονία με τη φύση, είναι κάποια από τα στοιχεία που απαρτίζουν την Eumelia, και όσα θα συζητηθούν στην τηλεδιάσκεψη.

Πώς ένας άνθρωπος της πόλης αποφασίζει να επιστρέψει στην επαρχία και να έρθει πιο κοντά στις ρίζες του και στην φύση;

Δηλώστε συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα: https://forms.gle/f27J3VDNrg2zcSab8 και ελάτε να μάθουμε μαζί.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν οδηγίες σύνδεσης στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία μέσω email.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Youtopia Project είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τους Μηλιώτες που πραγματοποιείται στο πλαίσιο την πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Folloe με σκοπό την αναβίωση του χωριού, με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, σε συνεργασία με τους οργανισμούς The Tipping Point in Education και Bizrupt--- Ολες οι ομιλίες ηχογραφήθηκαν και μπορείτε να τις ακούσετε εδώ ---