4η ομιλία του Youtopia Project: Ομιλίες Έμπνευσης στις 07/07 με θέμα την Βαρελοποιία

Η 4η στη σειρά ομιλία έμπνευσης του Youtopia Project έχει θέμα τη Βαρελοποιία.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 20:00, φιλοξενούμε διαδικτυακά το συγχωριανό μας, κ. Θοδωρή Λέντζο, και τους κύριους Νίκος & Κώστας Χατζημιχαήλ, οι οποίοι θα μοιραστούν ο καθένας την εμπειρία του από την ενασχόλησή του με αυτή την τέχνη. Κοινό τους χαρακτηριστικό; Και οι 3 κρατούν ζωντανή μια παράδοση που διδάχθηκαν πάππου προς πάππου.

Είτε πρόκειται για χόμπι, είτε για οικογενειακή επιχείρηση, σε αυτή την ομιλία θα μάθουμε πώς μια αρχαία τέχνη παίρνει σάρκα και οστά στην Ελλάδα του σήμερα, και τι προοπτικές δημιουργεί για τον τόπο μας.

Δηλώστε συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα: https://forms.gle/UXyEBuCffvEdR4UCA

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν οδηγίες σύνδεσης στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία μέσω email.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Youtopia Project είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τους Μηλιώτες που πραγματοποιείται στο πλαίσιο την πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Folloe με σκοπό την αναβίωση του χωριού, με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, σε συνεργασία με τους οργανισμούς The Tipping Point in Education και Bizrupt.--- Ολες οι ομιλίες ηχογραφήθηκαν και μπορείτε να τις ακούσετε εδώ ---