Ανακοίνωση Σύστασης Συνεταιρισμού

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επίσημη σύσταση του νέου αγροτικού συνεταιρισμού, με την ονομασία Αγροτικός Συνεταιρισμός Οροπεδίου Φολόης (Α.Σ.Ο.Φ.) «Μηλιές». Η οργάνωση αυτή δημιουργήθηκε με στόχο τα μέλη της να συνδυάσουν τις προσπάθειές τους ώστε να ενισχύσουν το βιοτικό τους επίπεδο και ο συνεταιρισμός να αποτελέσει έναν πόλο αναγέννησης και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Η σύσταση του Α.Σ.Ο.Φ. αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για εμάς και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε αποτελεσματικότερα στις απαιτήσεις που αυξάνονται διαρκώς για τον κάθε ένα που επιχειρεί στον πρωτογενή τομέα. Στόχος μας είναι η βελτίωση της παραγωγής και  ποιότητας των προϊόντων μας, η αύξηση της αποτελεσματικότητας σε επίπεδο καλλιέργειας και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας στην αγορά.

Επιπλέον, ο συνεταιρισμός θα μας δώσει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μελών μας και των οικογενειών τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Ίδρυμα Φολόη για την ανεκτίμητη στήριξη που μας παρείχε σε αυτό το εγχείρημα. Η συνεργασία μας με το Ίδρυμα έδωσε τη δυνατότητα να επιτύχουμε αυτό το σημαντικό επίτευγμα που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα για το μέλλον των μελών μας και της τοπικής κοινωνίας.