5η oμιλία Youtopia Project: Ομιλίες Έμπνευσης με τον ιδιοκτήτη της Ταβέρνας ΘΩΜΑΣ

Στην 5η κατά σειρά ομιλία έμπνευσης του Youtopia Project το θέμα είναι η εστίαση.

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 20:00, θα έχουμε “κοντά” μας τον κ. Θωμά Πασπάλη, Ιδιοκτήτη της Ταβέρνας ΘΩΜΑΣ, ο οποίος θα μας μιλήσει για την οικογενειακή επιχείρηση στο Σκλήθρο Φλώρινας που μετρά 50 χρόνια ζωής.

Με στόχο την προσφορά μιας ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας στον επισκέπτη, ο Θωμάς και η οικογένειά του έχουν καταφέρει – με πυξίδα την ανάδειξη του τόπου – να εκσυγχρονίσουν και να εξελίξουν την επιχείρηση που ξεκίνησε ο παππούς του, κρατώντας αναλλοίωτο το χαρακτήρα της.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη σε μια ανοιχτή συζήτηση, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Θωμά και να εμπνευστούμε από το παράδειγμα ενός νέου ανθρώπου που δραστηριοποιείται στην επαρχία.

Δηλώστε συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα: https://forms.gle/EwxpMU6L2XF8CsBS8

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν οδηγίες σύνδεσης στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία μέσω email.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Youtopia Project είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τους Μηλιώτες που πραγματοποιείται στο πλαίσιο την πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Folloe με σκοπό την αναβίωση του χωριού, με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, σε συνεργασία με τους οργανισμούς The Tipping Point in Education και Bizrupt.



--- Ολες οι ομιλίες ηχογραφήθηκαν και μπορείτε να τις ακούσετε εδώ ---