6η oμιλία Youtopia Project: Ομιλίες Έμπνευσης με θέμα την εξ αποστάσεως εργασία από την επαρχία και την ιστορία του κ. Μανώλη Μακρή

Ο Αύγουστος ήταν ένας δύσκολος μήνας για το χωριό μας και όχι μόνο. Αυτό που κρατάμε όμως είναι η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη όσων βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους!

Σε αυτό το κλίμα έμπνευσης, επιστρέφει και το Youtopia Project με την 6η και τελευταία ομιλία του προγράμματος με θέμα την εξ αποστάσεως εργασία από την επαρχία.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 20:00, θα ακούσουμε την ιστορία του κ. Μανώλη Μακρή, ο οποίος τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται ως προγραμματιστής διαδικτυακών εφαρμογών από το νησί της Λέρου, για επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Επιστρέφοντας μετά τις σπουδές του στον τόπο που μεγάλωσε, ο Μανώλης ονειρεύεται να δημιουργήσει στο νησί έναν τεχνολογικό κόμβο, μετατρέποντας τη Λέρο σε ένα ελκυστικό προορισμό για ψηφιακούς νομάδες.

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε για την τεχνολογία και τις ευκαιρίες που προσφέρει για επιστροφή και επανασύνδεση με τον τόπο μας, σας περιμένουμε την Τετάρτη για να συζητήσουμε και να εμπνευστούμε από το παράδειγμα του Μανώλη.

Δηλώστε συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα: https://forms.gle/66UngNrWvcBr9NySA Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν οδηγίες σύνδεσης στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία μέσω email.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Youtopia Project είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τους Μηλιώτες που πραγματοποιείται στο πλαίσιο την πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Folloe με σκοπό την αναβίωση του χωριού, με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, σε συνεργασία με τους οργανισμούς The Tipping Point in Education και Bizrupt.



--- Ολες οι ομιλίες ηχογραφήθηκαν και μπορείτε να τις ακούσετε εδώ ---