Ανοικτή συνάντηση για τη σύσταση του αγροτικού συνεταιρισμού Φολόης

O μη κερδοσκοπικός οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά (ΝΓΝΓ), έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αγροδιατροφικής Ανάπτυξης στις Μηλιές», με την καθοδήγηση και υποστήριξη του Ιδρύματος Folloe. Το έργο αφορά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης και υποστήριξης για την προαγωγή του αγροδιατροφικού τομέα στην περιοχή της Φολόης, με επίκεντρο το χωριό Μηλιές.

Απώτερος στόχος του έργου είναι η ανάδειξη ευκαιριών, η ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και η τόνωση της περιφερειακής ανάπτυξης, μέσα από ενέργειες στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής και σύνδεσης των προϊόντων της με ευκαιρίες στην αγορά.

Στο πλαίσιο του προγράμματος και μετά από τις σχετικές ενημερώσεις, συζητήσεις και παρουσιάσεις, σας καλούμε στην ανοικτή συνάντηση/συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στο Lala’s Village, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ώρα 21:00 με κύριο θέμα συζήτησης τη σύσταση του αγροτικού συνεταιρισμού Φολόης.

Μέσα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι δυνητικοί συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ενημερωθούν σε βάθος για τη λειτουργία ενός αγροτικού συνεταιρισμού, τα οφέλη και τις υποχρεώσεις όπως και να συμμετάσχουν στη διαδικασία δημιουργίας ως μέλη.

Για διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Σταματόπουλο στο giannis@generationag.org και το 697 5505027