Αποτελέσματα ερωτηματολογίου

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο. Η συμβολή σας σε αυτό το εγχείρημα είναι σημαντική, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα αντάξια των προσδοκιών σας.

Αναφορικά, λοιπόν με τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου, νιώθουμε ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη για τα τόσα θετικά σχόλια που μας στείλατε και στεκόμαστε με λίγη έμφαση παραπάνω στην ερώτηση περί βελτίωσης του site.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το 89,5% των συμμετεχόντων κρίνει τις βελτιώσεις στο site θετικά έως πολύ θετικά, με το ίδιο περίπου ποσοστό να επικρατεί και στις υπόλοιπες ερωτήσεις όπως, στο κατά πόσο θεωρείται το site εύχρηστο ή την σύνδεση του με το Facebook.

Από την ερώτηση, τί άλλο θα ήθελε ο κόσμος να δει, προέκυψαν κάποια ενδιαφέρονται στοιχεία. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε, πως η ενότητα με τις φωτογραφίες ήδη προχωρά προς βελτίωση με την επέκταση φόρτωσης περισσότερων φωτογραφιών ώστε να είναι πιο εύχρηστο για όποιον θέλει να τις δει. Δράττομαι της ευκαιρίας προκείμενου να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο τις φωτογραφίες, να σας ζητήσω να μου στείλετε φωτογραφίες παλιές με τις οικογένειες σας ή τις γιαγιάδες και τους παππούδες αλλά και καινούργιες φωτογραφίες που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας και να βλέπουμε μέσα από αυτές το όμορφο χωριό μας. Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες με προσωπικό μήνυμα στο inbox είτε εδώ μέσω της σελίδας του χωριού είτε στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook  Thalia krdl.

Όσον αφορά των εμπλουτισμό των «δραστηριοτήτων» και της «τοπικής οικονομίας» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι εγγραφές που ήδη υπάρχουν στο site είναι και αυτές που υφίστανται προς το παρόν. Είναι γεγονός πως στο παρελθόν η κτηνοτροφία ευδοκιμούσε στο χωριό μας, ωστόσο πλέον είναι λίγες οι οικογένειες που έχουν ζώα, σε σύγκριση με τότε. Παρόλα αυτά αν έχετε συγκεκριμένες προτάσεις για επιπλέον καταχωρήσεις θα χαρούμε να τις ακούσουμε.

Επίσης, μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα ήταν η δημιουργία γενεαλογικού δέντρου στο site που θα φτάνει μέχρι και σήμερα. Η ιδέα αυτή είναι πολύ καλή και έχουμε την πρόθεση να το προσθέσουμε αλλά συγχρόνως και πολύ δύσκολη, οπότε θα χρειαστούμε κάθε βοήθεια που μπορούμε να έχουμε. Όποιος έχει τις γνώσεις και θέλει να βοηθήσει μπορεί να στείλει στο προσωπικό μου λογαριασμό.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία αυτή την περίοδο να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να δώσουμε δύναμη στο χωριό μας και ζωντάνια. Με τις γεωτρήσεις που θα ολοκληρωθούν στο τρέχον έτος αλλά και με την γενικότερη δράση του Ιδρύματος Folloe πρέπει και οφείλουμε να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια που γίνεται για να αλλάξουν τα πράγματα, να γίνουν συζητήσεις, να ειπωθούν καινούργιες ιδέες ή ιδέες για βελτίωση και γενικότερα να δώσουμε όλοι το παρόν σε αυτή την προσπάθεια. Περιμένουμε τις ιδέες σας στο info@folloefoundation.com

Ευχαριστώ πολύ!

Καρδούλια Θάλεια