H 1η ομιλία του Youtopia Project: Ομιλίες Έμπνευσης πραγματοποιείται στις 12/5 με τίτλο “Από το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης στα πέρατα του κόσμου: Ένα ελαιόλαδο που φτιάχτηκε για να ταξιδεύει” - Taxidi Olive Farm

Το Youtopia Project ξεκίνησε!

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 1η ομιλία έμπνευσης που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 12 Μαΐου στις 19:00-19:40, με τίτλο “Από το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης στα πέρατα του κόσμου: Ένα ελαιόλαδο που φτιάχτηκε για να ταξιδεύει”. Μέντορας είναι η κα Χριστίνα Χρυσούλα, η οποία θα μοιραστεί πώς οι οικογενειακοί ελαιώνες στο ανατολικότερο άκρο της Κρήτης έγιναν τα συστατικά για ένα ταξίδι παραγωγής, τυποποίησης, εμπορίου και γευσιγνωσίας του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Taxidi Olive Farm.

Έχοντας ως απώτερο στόχο τη δημιουργία εμπειριών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Μηλιωτών, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να συν-διαμορφώσουν το περιεχόμενο της ομιλίας, στέλνοντας εκ των προτέρων τις ερωτήσεις τους.

Επιπλέον, μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, όπου όσοι επιθυμούν θα μπορούν να θέσουν επιπλέον ερωτήματα ή/και προβληματισμούς που προέκυψαν, σε πραγματικό χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα: https://forms.gle/8eKm1HWRtVLCwh87A και στη συνέχεια θα λάβουν οδηγίες σύνδεσης στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Youtopia Project είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τους Μηλιώτες που πραγματοποιείται στο πλαίσιο την πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Folloe με σκοπό την αναβίωση του χωριού, μέσα από την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, σε συνεργασία με τους οργανισμούς @The Tipping Point in Education και @Bizrupt Lab.



--- Ολες οι ομιλίες ηχογραφήθηκαν και μπορείτε να τις ακούσετε εδώ ---